Арома-декор коптилка VS аромадифузор: що вибрати?

Як приємно перебувати в приміщенні, де пахне свіжістю, чистотою і чимось чарівним. Хочете створити сприятливу атмосферу вдома, а який вид ароматизатора вибрати не знаєте? Одними з найбільш популярних різновидів є аромадифузори та арома-декор коптилки. Які функції виконують, на чому зупинити свій вибір? У цьому нам доведеться розібратися.

Арома-декор коптилка: що це? Переваги

Що являє собою загадкова арома коптилка? Це ємність з розжареного скла або кераміки, яка оснащена гнотом. Паливо для аромакурильниці – натуральна ефірна олія. Ним і наповнюється посудина. Один кінець гноту занурений у масло, а інший виведений у шийку коптильні. Саме його і підпалюють і через кілька хвилин він згасає. Навіщо відбувається такий ритуал? Справа в тому, що в удосконалених аромакурницях немає полум'я та диму. У посудині відбувається процес каталітичного горіння.

Паливо в курильниці окислюється на поверхні твердих каталізаторів, внаслідок чого молекули ефірних олій розпадаються. Як результат: у приміщенні поширюється тонкий і приємний аромат без важких фракцій, насичений цілющими властивостями. Використовувати аромакурильниці бажано близько 20-30 хвилин. Цього часу достатньо, щоб:

  • у приміщенні утворилася атмосфера затишку та гарного настрою;
  • повітря очистилося від хвороботворних бактерій;
  • сторонні запахи (тютюн, їжа, домашні тварини) були нейтралізовані;
  • привести організм у тонус;
  • зняти емоційні та фізичні блоки.

Арома-декор коптилка має не лише екзотичну назву, а й оригінальний дизайн. Брендова продукція частіше за все виконується у вишуканому східному стилі (наприклад, аромакурительниці GreenLeaf Damask&Metall) або в розкішному стилі бароко (GreenLeaf Fleur-De-Lis). Втім, любителі мінімалізму також зможуть підібрати коптилку на свій смак (GreenLeaf Saphire). Виріб стане корисним та стильним подарунком для близьких та дорогих людей.

Хочете побачити коптилку в дії? Пропонуємо подивитися відео:

У чому особливість аромадифузорів?

Якщо ви бачите витончений посуд з в'язкою рідиною і дерев'яними паличками (часто з очерету або бамбука), поміщеними в нього – знайте перед вами аромадифузор. Незвичайний ароматичний виріб наповнюється натуральними ефірними оліями, які насичують повітря чарівними нотами. Саме дерев'яні палички є свого роду провідниками – за рахунок пористої структури вони просочуються оліями та поширюють їх у повітрі. Аромадифузори використовують для:

  • постійної ароматизації приміщення (квартира, офіс);
  • нейтралізації неприємних запахів;
  • створення гарного настрою.

Аромадифузори з якісним наповнювачем (StoneGlow, Dr. Vranjes, Locherber) дозволяють відчути багатогранні аромати, що впливають на настрій та фізичне здоров'я. Найприємніше, що така продукція гіпоалергенна. Адже алергічну реакцію викликає певний компонент. А оскільки в дифузорах використовується велика різноманітність олій (кожен вид у незначному обсязі), вони не можуть стати подразниками.

Що ж краще: аромакурильниця чи дифузор?

Арома-декор коптилки – чудовий варіант для тимчасової ароматизації. Бажаєте поринути в особливий стан, помедитувати чи провести сеанс ароматерапії? Виріб допоможе вам у цьому. Завдяки вишуканому дизайну аромакурильниця стане гарною прикрасою інтер'єру.

Аромадифузори вибирають для постійної ароматизації приміщення. Запах поширюватиметься шляхом природного випаровування. Підібравши мікс масел і наповнивши посуд пахучою сумішшю один раз, ви створите в приміщенні дивовижну атмосферу на найближчі півроку. На відміну від декор коптильні, аромадифузори можна використовувати в автомобілі. Для цього існують спеціальні вироби, що підключаються до прикурювача.

Пам'ятайте: тільки якісна продукція та натуральні олії дозволяють пізнати всю красу світу ароматів.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]